Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marmariste Yangin - A9qx7jsu3fp9wm - Gündem bu kez de marmaris'te korkutan yangın!

Marmariste Yangin - A9qx7jsu3fp9wm - Gündem bu kez de marmaris'te korkutan yangın!. 27 haziran 2021, 11:12 dha. Marmaris yangın haber son dakika! 3 tekne yandi bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı. 27 haziran 2021 12:23 0. Marmari̇s yangin haberleri̇ son daki̇ka!

Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Orman genel müdürlüğü, halen devam eden yangında bir personelinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. Bir şehidimiz var marmaris'te oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde hdp ilçe başkanlığı binasına pompalı tüfekle ateş açılması olayının azmettiricisi olduğu değerlendirilen ve fetö bağlantıları tespit edilen ensar a.

Marmaris Te Cikan Yanginin Nedeni Belli Oldu
Marmaris Te Cikan Yanginin Nedeni Belli Oldu from img3.aksam.com.tr
Marmari̇s i̇çmelerde yangin bi̇r evi̇n çatisina siçradi videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Armutalan'da yerleşime yakın bir noktada orman yangını çıktı. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, i̇çmeler mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gündem 40 operasyonda 1595 terörist öldürüldü! Orman genel müdürlüğü bir personelin söndürme. Marmaris'te siteler mevkiinde öğlen 13:15 sularında başlayan orman yangınının, 5 dakika içerisinde rüzgârın da etkisiyle kilometrelerce alana yayıldığı öğrenildi. Orman genel müdürlüğü, halen devam eden yangında bir personelinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8.

12:34 marmaris hdp binasına saldırının azmettiricisi gözaltına alındı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Gündem bu kez de marmaris'te korkutan yangın! Marmaris yangın haber son dakika!marmaris i̇çmeler canlı görüntüler! Geçmi̇ş olsun türki̇yem 😢#manavgat yanıyor#bodrum yanıyor#alanya yanıyor#kayseri yanıyor#izmir yanıyor#adana yanıyor#osmaniye yanıyor#marmaris yanıyor#mersin. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm. Türkiye, antalya'yı konuşurken bir yangın da marmaris'te çıktı. Şimdi de marmaris'ten yangın haberleri geliyor. Bir orman yangını haberi de muğla'nın marmaris ilçesinden geldi. Bu bir sabotaj mı, devlet bunu mutlaka tespit edecektir. Açıklamalara göre bir personel şehit oldu. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı.

Gündem 40 operasyonda 1595 terörist öldürüldü! Muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Gündem manavgat'taki yangında 3 kişi hayatını kaybetti! Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Orman genel müdürlüğü, halen devam eden yangında bir personelinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Son Dakika Marmaris Teki Yangin Buyuyor Aci Haber Geldi 1 Personel Sehit Oldu Son Dakika Turkiye Haberleri
Son Dakika Marmaris Teki Yangin Buyuyor Aci Haber Geldi 1 Personel Sehit Oldu Son Dakika Turkiye Haberleri from assets.dogannet.tv
Son dakika gelişmesi olarak yangının çıkış nedeni ile ilgili bomba bir iddia ortaya çıktı. 'piro karker' kod adlı cimşit demir isimli terörist yakalandı. Marmaris yangın haber son dakika! Edinilen bilgiye göre, i̇çmeler mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Yangın ihbarı üzerine bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, plajlardan denize. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, i̇çmeler mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Turistler korku dolu bakışlarla izledi. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangın, helikopter destekli yoğun müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 1 şehit, 1 yaralı (5) yangin, 100 hektarda etki̇li̇ oldumuğla orman bölge müdürlüğü yetkilileri, rüzgarın etkisinin devam ettiğini, yangınının büyük bölümünün kontrol altına alındığını ve bu bölgelerde soğutma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Orman genel müdürlüğü bir personelin söndürme. Armutalan'da yerleşime yakın bir noktada orman yangını çıktı. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. 1 işçi şehit, 1 polis yaralı muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Marmari̇s yangin haberleri̇ son daki̇ka! Bozburun mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için. Bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı.

Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı. Marmari̇s i̇çmelerde yangin bi̇r evi̇n çatisina siçradi videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Tmpssjtvvutdsm
Tmpssjtvvutdsm from foto.haberler.com
Antalya manavgat'ta ikinci gününe giren orman yangınından sonra bir feci haber daha geldi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm. 'piro karker' kod adlı cimşit demir isimli terörist yakalandı. Gündem manavgat'taki yangından tüyler ürperten görüntüler! 27 haziran 2021 12:23 0. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Yangını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor.

Muğla'nın marmaris ilçesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı.

Marmaris'te tersanede yangın, 2 tekneye de sıçradı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Gündem manavgat'taki yangından tüyler ürperten görüntüler! Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8. Siteler bölgesindeki orman yangını, çevredeki ev ve turizm işletmelerini de tehdit ediyor. Orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında bir orman genel müdürlüğü personelinin şehit olduğu bildirildi. İşte o yangından kaydedilen görüntüler. Antalya manavgat'ta ikinci gününe giren orman yangınından sonra bir feci haber daha geldi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm. Marmaris'te yerleşim alanlarına yakın yerde yangın çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.